Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Vi tager dine data og sikkerhed seriøst. Derfor indsamles der som princip også kun den information, som vi skal bruge for at levere indhold til dig her på sitet. Så vi fortsat kan levere gode brugeroplevelser og hjælpe besøgende videre.

Formålet med privatlivspolitikken er at tydeliggøre og kommunikere hvilke data ,vi håndterer og hvordan.

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at rette kontakt via kontakt@chiarasofia.com.

Det primære formål med ChiaraSofia.com er at levere viden i artikelform og salg af digitale og live produkter og ydelser.

Behandling af personoplysinger

Vi opbevarer kun et minimum af persondata for at levere vores service. Det er alt sammen ekspliceret herunder, men det er eksempelvis navn, e-mail adresse, fysisk adresse og virksomhedsnavn.

Det gør vi for at kunne interagere med samarbejdspartnere, levere et nyhedsbrev og sælge digitale og live produkter og ydelser.

Vi accepterer ikke sensitiv information i kontaktformularer, kommentarer og lignende.

Modtager vi dette, så sletter vi det igen hurtigst muligt med mindre det relaterer sig direkte til en opretholdelsen af en separat kontrakt med den enkelte besøgende eller kunde.

Kommentarer

Benytter du dig af kommentarsystemet på ChiaraCofia.com, indsamler vi din IP adresse. Dette sker i forbindelse med, at vi arbejder med at forhindre kommentarer fra diverse spam-robotter, der forsøger at lægge kommentarer med links til pornosider, pillesites eller lignende lyssky hjemmesider.

Vi gemmer din IP i 14 dage, hvorefter den bliver slettet.

Kontaktformular – samtykke

Kontakter du os via kontaktformularen eller via kontakt@chiarasofia.com, opbevarer vi de indtastede oplysninger i vores e-mail system hos UnoEuro.

Vi har indgået en databehandleraftale med UnoEuro, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til. I dette tilfælde til opstart af dialog mellem ChiaraSofia.com og dig.

De bliver slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Det betyder i praksis, at hvis der ikke længere er et retsligt grundlag for opbevaring af dine data, så sletter vi dem efter 30 dage.

Ændringer i tredjeparter opdateres i nærværende privatlivspolitik.

 

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser. En cookie kan bruges til mange ting, men kan ikke udføre handlinger af sig selv.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Samtykke til nyhedsbreve og markedsføring via e-mail

Tilmelder du dig nyhedsbrevet på ChiaraSofia.com, indsamler vi en eller flere af følgende oplysninger:

  • Navn
  • E-mail adresse
  • IP-adresse hvorfra du har givet dit samtykke

Det er ikke i alle tilfælde, vi indsamler navn.

Vi behandler disse data, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

E-mails der bliver sendt i forhold til nærværende samtykke kan blive sporet i forhold til åbning og klik.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på kontakt@chiarasofia.com og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Dine personlige oplysninger bliver i tilfælde af samtykke overført via en sikker forbindelse (HTTPS krypteret) og opbevaret af følgende parter, hvor vi har indgået en databehandleraftale:

  • MailChimp (E-mail service provider) – Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, Atlanta USA
  • Simplero – Powerful Through Grace, Inc.

Ændringer af tredjeparter opdateres i nærværende privatlivspolitik.

Datasikkerhed 

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og de vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Anvendelsen af tredjeparter er oplyst for de enkelte samtykker.

Der er indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst hvilke af dine personoplysninger, vi ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til

Fun Enligtenment Flow
Kirkebjergvek 28
Flemløse
5620 Glamsbjerg
E-mail: kontakt@chiarasofia.com

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 24 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over behandling af dine personoplysninger på ChiaraSofia.com, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.