Om Chiara Sofia

Jeg hedder Chiara Sofia Madusha Lykkens, jeg bruger Chiara Sofia som mit fornavn.

Jeg er healer, mentor og coach med speciale i mentale blokeringer og begrænsende overbevisninger.

Jeg hjælper dig med at skabe dit liv, som du drømmer om det – uanset hvilken del af dit liv, hvor du ikke opnår dine mål, så får jeg dig i mål! Jeg ved, at jeg kan – for jeg har gjort det for mange andre i hele mit liv!

Jeg hjælper dig med at skabe nye vaner i stedet for dine gamle saboterende vaner.

Jeg ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, fejl og mangler.

Jeg er kærligt skubbende, men aldrig sparkende, og jeg sætter ikke hårdt mod hårdt. Jeg er skarp, fordi jeg ved, at min intuition er rigtig – mine teknikker, min intuition og min erfaring fortæller mig altid, hvad din opgave reelt set er, så jeg viger aldrig udenom.