Om Chiara Sofia

Jeg hedder Chiara Sofia Madusha Lykkens, jeg bruger Chiara Sofia som mit fornavn.

Jeg er mentor, healer, livsvejler og sidst, men ikke mindst, er jeg coach med speciale i mentale blokeringer og begrænsende overbevisninger.

Jeg hjælper dig med at skabe dit liv, som du drømmer om det – uanset hvilken del af dit liv, hvor du ikke opnår dine mål, så får jeg dig i mål! Jeg ved, at jeg kan – for jeg har gjort det for mange andre i hele mit liv!

Jeg hjælper dig igennem begrænsninger med at gå DIN vej i DIT LYS, så du kan skinne og dele din gave med verden, sådan som du er kommet her på jorden for.

Jeg ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, fejl og mangler.

Jeg er kærligt skubbende, men aldrig sparkende, og jeg sætter ikke hårdt mod hårdt. Jeg er skarp, fordi jeg ved, at min intuition er rigtig – mit hjerte, intuition og hjælpere fortæller mig altid, hvad din opgave reelt set er, så jeg viger aldrig udenom.

Mine vigtigste værdier

Vi har alle nogle værdier, nogle ord, nogle handlinger, som er vigtigere for os end andre. Det er disse værdier, vi styrer efter – bevidst eller ubevidst!

Mine er:

Kærligt samvær

Frihed

Udvikling

Har du dine på plads? Måske er det tiden?

Mere om Chiara Sofia

Hvad har jeg selv opnået?

 • Fleksibel arbejdsuge med plads til gode pauser.
 • 100% selvstændig og jeg lever af min passion.
 • Ro og balance i hverdagen, så er der plads til børn, sygdomme, mentale nedsmeltninger fra børn og andre, fridage til at bygge overskud osv.
 • Et fantastisk netværk af skønne mænd og kvinder, som alle konstant går efter NEXT LEVEL.
 • Personligt overskud som følger med erfaring og ro i min hverdag.
 • Økonomisk uafhængighed.
 • Personlig uafhængighed.
 • Livet i og af min Zone of Genius.

Hvad laver jeg?

Jeg er mentor, healer, livsvejler og sidst, men ikke mindst, er jeg coach med speciale i mentale blokeringer og begrænsende overbevisninger.

Jeg er helt vildt skarp til adfærdsændring – og derfor kan jeg lynhurtigt finde en ny vej, som passer til dig, når du skal tage et udviklingsspring eller ændre en vane eller starte på noget nyt.

Jeg ser sjældent på dit ydre, men dit indre kan du ikke skjule hos mig. Jeg har KLARSYN og KLARFØLELSE og mærker øjeblikkeligt, hvad du har brug for, hvor din ubalance sidder, og hvad der skal til for at skabe balance igen.
Dog får du hos mig intet serveret på et sølv-fad. Jeg guider dig til at selv at finde og mærke, hvad der er godt for dig.

Mine styrker ligger derudover i, at jeg selv har gået vejen fra følelsen af utilstrækkelighed og konstant søgen efter quickfixes / hurtige løsninger til erkendelsen af at målsætning og dermed at nå målet kun og udelukkende er mulig, hvis værdierne er kendte og vores egne.

Jeg ser dig, som den du er, ikke ud fra nogen forventninger eller værdier, men som den du er – lige her og lige nu.

Hvad drømmer jeg selv om?

 • 200.000 på kontoen til de måneder, hvor jeg ikke lige kan eller vil arbejde.
 • hus i Spanien til retreats og ferier.
 • stor Dodge Ram med larmende Hemi motor.
 • nedlagt landbrug med 4-længet hovedhus til mit ‘Omsorgshjem’ (det kan du læse om en anden dag).
 • at sprede min visdom og healing endnu længere ud i verden.
 • og meget meget mere.

Jeg lever min drøm lige lidt mere hver eneste dag

Min baggrund

Siden jeg var barn har jeg taget mig af og støttet dem, der ikke kunne selv – på den ene eller den anden måde. Og jeg var god til det!

I dag er jeg dybt taknemmelig for alt i min barndom og ungdom. Langt fra alt var en dans på roser, fordi lige som alle andre skulle jeg udvikle mig og gro til det menneske, jeg er i dag. Og tak til alle der har været og er med på min vej.

Jeg er uddannet HjerterumsHealer for rigtigt mange år siden, jeg har gennemgået et hav af forløb for min egen udviklings skyld siden, og jeg har i dag fundet min helt egen stil og metode, som jeg bruger i dag.

Jeg er mor til tre fantastiske børn, som konstant og hele tiden holder mig fast i udviklingen – både via deres adfærd, men bestemt også via spørgsmål og krav til mig som mor og menneske.

Jeg startede mit liv som healer og coach efter en kæmpe oplevelse af sorg, fornægtelse, oplysthed, healing og forståelse.

Jeg har healet store, små, tykke, tynde, tobenede, firbenende, og kommunikeret med seksbenede. Mit speciale er at nå ind til der, hvor opgaven startede og dermed også der, hvor smerten kan forløses.

Gør som over 500 andre

Få healing, peptalks, visdom og kærlighed og modtag med det samme en stærk fjernhealing. Du kan til hver en tid afmelde dig med et enkelt klik.

Jeg har oplevet at jeg igennem healingerne har fået øje på nogle mønstre som jeg skal have fokus på. Ved live healingen oplevede jeg under vores samtale at du skabte et rum hvor jeg kunne åbne op og fortælle om nogle af de tabubelagte følelser der er inde i mig. Der var ingen fordømmelse, ingen velmenende råd men bare en rummelighed og accept at at det var følelser der var inden i mig.

Jeg vil varmt anbefale Sofias varme og støttende healing.

Cammilla NoomiNoomis Hjerneakademi

Healingen har været så fed og god en oplevelse, at det får hårene til at rejse sig på mig. Jeg fik fjernet en masse tunge sten i min krop, som lå godt begravet fra min barndom. Det har gjort jeg tog det ekstra skridt til at stå frem og vise hvem jeg er.

Jeg har kun positive ord at sige om Sofia, som er helt jordnær, open mindede og en fantastisk professionel forretningskvinde.

Susanne JensenTotal Bodyzone

Tusind tak for den fede 1:1 live-session vi lige har haft!

Du skabte det trygge rum  hvor der var plads til store ord og drømme, og hvor det som blev sagt, pludselig gav mening.

Jeg fik noget konkret med hjem – noget jeg kan arbejde videre på, og det var vigtigt for mig.

Så af hjertet tak, for at give mig det løft som jeg manglede.

Anja Damgaard Lindhttps://www.socialmediabyheart.dk/

Under selv healingen oplevede jeg en kæmpeforløsning af et traume i et tidligere liv. Jeg er slet ikke i tvivl om at dette traume har været med til at begrænse min succes i min forretning. Efter healingen har jeg turdet stå meget mere frem med mit budskab.

I mit privaltliv har jeg oplevet at få mere kærlighed og nærvær efter jeg er begyndt at turde at åbne mere op!

Cammilla Noomi

Det bedste tidspunkt at fange mig er på email

Hvis vi ikke har en anden aftale, så send mig en mail på kontakt@chiarasofia.com. Jeg elsker at være i dialog med dig.