Brevkasse optagelser fra Facebook

Her finder du optagelsen af de gratis brevkasse-live-svar, jeg har lavet på Facebook.

Brevkasse 12. februar 2019

Spørgsmålene var blandt andet:

Susanne spørger: Hej 🙂 Jeg kunne godt tænke mig at vide hvilke blokeringer jeg har?

Hanne spørger: Jeg er uddannet healer, men jeg kan ikke rigtigt få kunder nok. Hvorfor kan jeg ikke heale min egen blokering på det?

Silke spørger: Jeg kan ikke finde ud af det der med at være i følelserne, som jeg hører er vigtigt. Jeg kan da ikke gå rundt og være sur, bare fordi? Altså det kan da ikke være rigtigt, at det skal gå ud over andre, fordi jeg har en øv-dag?

Mette spørger: Jeg ved godt det hele. Jeg har taget rigtigt mange kurser og uddannelser, så jeg ved en masse. Men jeg får ikke handlet på det. Jeg føler, at jeg sidder fast i noget, som jeg ikke selv kan se. Kan du se det?

Sanne spørger: Jeg vil rigtigt gerne have en kæreste, men jeg har været single nu on and off i mange år efterhånden – jeg ender altid op med mænd, som skal ud igen… Hvordan kommer jeg derhen, hvor jeg kan manifestere en god kæreste? Jeg har massere af kærlighed at give af, men ingen at give det til.

Malene spørger: Jeg har fundet frem til, at min stærkeste begrænsende overbevisning er, at jeg grundlæggende er en fejl.
Hvordan kommer jeg af med den overbevisning? Det er ret smertefuldt at vide faktisk.

Pernille spørger: Hvis jeg fx. gerne vil manifestere et hus, skal jeg så først manifestere pengene til det, eller kommer pengene af sig selv når jeg beder om et hus? Håber mit spørgsmål giver mening.

Chiara spørger: Hvad tror DU, du drømmer om?

Brevkasse 24. januar 2019

Spørgsmålene var blandt andet:

Anna spørger: Jeg ved ikke, hvad der sker med mig. Føler at der er fuldstændig blokeret for min manifestering – ved ikke, hvordan jeg kommer videre.

Karenmari spørger: Jeg i noget tid arbejdet med manifestation, og synes jeg er blevet god til at manifestere små ting. Lige fortiden har jeg fokus på et større emne nemlig at få mulighed for at gå hjemme med mine børn… jeg kan ikke regne ud hvordan vi får det til at lykkedes, så er holdt op med at regne har du et godt råd til hvordan jeg kommer godt igang med at manifestere stort?

Vivi spørger: Jeg vil gerne vide om jeg får min førtidspension og om min mand og jeg bliver sammen?

Anette spørger: Jeg vil gerne vide hvordan det kan være jeg bliver ved med, at være så nervøs for, at lukke op for min spiritualitet og hvorfor det tager så lang tid at komme af med alt det gamle lort, kan jeg gøre noget for, at jeg ikke bliver så utålmodig?

Tina spørger: Jobmæssigt, hvad ser du om jeg bliver i mit nuværende eller skifter?

Gitte spørger: Kan man manifister sig syg ? Altså dødelig syg.

Edel spørger: Jeg ville bare gerne vide, hvordan jeg manifesterer min årelange dårlige situation omkring min økonomi til noget der bliver positivt for mig fremover

Hanne spørger: Jeg vil gerne tjene så mange penge som coach, at jeg kan leve af det. Men jeg kan ikke tiltrække nok klienter.

Silke spørger: Jeg er et meget positivt menneske, og jeg er i glæde det meste af tiden. Hvorfor manifesterer jeg så ikke den partner, som jeg gerne vil?

En spørger: hvornår finder jeg kærligheden?

Og en anden spørger: Kan du se hvornår jeg flytter?